Fabricat în România

Magda-Design

Cum cumpăr?

Pentru a comanda produsele noastre, vă punem la dispoziție următoarele modalități:


1. COMANDA ONLINE

Aceasta se realizează pe platforma shop-ului nostru online, urmând pașii foarte intuitivi. În urma plasării comenzii, veți primi un e-mail de confirmare generat automat de către platforma noastră.
Pentru ajutor va rugam sa ne contactati la numarul de suport clienți: 0742232905.

2. COMENZI TELEFONICE 

Puteţi efectua comenzi telefonice, urmate de comenzi ferme prin orice mijloc de comunicare în scris la distanţă, de luni până Vineri, între orele 08:00 și 17:00, la numerele de telefon afişate la rubrica “CONTACT”

3. COMENZI PRIN E-MAIL

Puteti trimite comenzi prin e-mail la adresa: magda@magdadesign.ro Pentru comenzile telefonice sau prin intermediul e-mailului vă rugăm sa ne comunicaţi următoarele date necesare întocmirii facturii şi expedierii comenzii:

– detalii produs (denumire produs, nr. de cod al produselor solicitate, nr. de bucăţi, culoarea, dimensiuni dintre cele disponibile pe site );

– detalii client:


1) numele şi prenumele, pentru persoane fizice, respectiv denumirea pentru persoane juridice;
2) adresa de livrare/ de facturare;
3) detalii suplimentare necesare pentru facturare: nr. înregistrare în ORC, C.U.I., banca, contul bancar, detalii reprezentant;
4) numărul de telefon;
5) adresa de e-mail.

*În momentul plasării unei comenzi online pe site-ul MAGDADESIGN, considerăm că sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile, respectiv politica companiei referitor la transport, livrare, montaj, politica de anulare/ returnare a comenzii şi opţiunile de plată oferite decătre noi, aşa cum le-am prezentate pe site-ul www.magdadesign.ro.

Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste regulamente, urmând a publica pe site orice modificare intervenită.

Regulamentul prezentat pe site-ul nostrum este cel care se aplica comenzilor online.

Magda Design vă pune la dispoziție o gamă largă de mobilier metalic, din pal și tapițat atât pentru școli și instituții universitare, cât și pentru alte medii ambientale precum restaurante, birouri, cabinete, bucătării și nu numai. Pentru o ofertă personalizată, nu ezitați să ne contactați!

Abonează-te la newsletter!

Introdu adresa de email pentru a rămâne conectat cu noutățile și ofertele noastre!