Fabricat în România

Magda-Design

Despre Noi

De 25 de ani avem în comun cu dumneavoastră pasiunea pentru mobilă și design, precum și dorința de a vă oferi un proces plăcut și simplu de amenajare a spațiului. Atât personal intern calificat, cât și prin colaborări cu designeri de interior, oferim clienților noștri o gamă variată de mobilier cu un design modern care să reflecte ultimele tendințe în domeniu. 

Un mic secret al realizării de mobilă la comandă, constă în identificarea fiecărui mic detaliucare, la final va conta enorm. În cadrul amenajărilor pe comandă realizate, pentru ca visele clienților noștri să prindă viaâă încă din perioada anterioară realizării efective a amenajării, venim în întâmpinarea acestora cu instrumente inovative generatoare de idei, folosindu-ne de moodboard-uri și proiecte 3D.

Pentru amenajarea spațiului dumneavostră, combinăm produsele realizate în totalitate de către noi, cu cele atent selecționate de la furnizorii noștri de încredere, cu care am colaborat cu succes de-a lungului timpului.

Avantajul major al îmbinării celor trei activități, sub egida aceluiași grup de firme, îl reprezintă aplicarea unui adaos comercial unic, astfel încât produsul final să ofere un preț de cost corectși extrem de competitiv, fiind unicul grup de firme din vestul României care posedă acest important avantaj. Realizăm produsele în cantitățile dorite, de la unicitatea comenzilor individuale, particularizate, mergând până la comenzile de serie mare, toate acestea datorându-se utilării și dotărilor de excepție pe care le deținem, dar în egală măsură și personalului calificat foarte competent. 

Toate aceste aspecte asigură seriozitatea noastră în relațiile cu partenerii, execuția produselor noastre la o calitate corectă, promptitudine în livrarea acestora, dovadă fiind portofoliul larg de clienți multumiți care ne-au recomandat în permanență, de-a lungul timpului.

Destinația mobilierului realizat de către noi este foarte vastă, printre clienții noștri numărându-se diverse instituții ale statului, instituții de învățământ (gradinițe, școli, licee, facultăți, laboratoare), cămine studențești, spitale, cabinete medicale de diverse tipuri, dar și societățile comerciale, magazinele și persoanele private.

Produsele fabricate de noi sunt concepute, proiectate și realizate în regim propriu, toate fazele de execuție necesitând mult timp și cercetare amănunțită.

Produsele societății noastre sunt concepute, fabricate și comercializate intr- o gamă completă de mobilă în kit pentru marile magazine și rețele de distribuție, dar deservesc in egală măsură și persoanele fizice, consumatoare de mobilă unicat, cu design și dimensiuni personalizate, toate produsele fiind studiate și personalizate sub marca MAGDA DESIGN.

Structura metalică din oțel a produselor noastre este finisată fie prin vopsire în câmp electrostatic cu pulberi ecologici, fie prin cromare.

Șezutul scaunelor este fie din lemn stratificat, fie tapițat cu stofă de înaltă densitate, sau piele ecologică.

Produsele realizate din pal melaminat cu grosime de 18 mm sunt finisate cu cant ABS de 2 și 0,4 mm, iar gama de culori pe care o oferim este foarte variată, nuanțele fiind alese în funcție de destinația produsului și solicitarea clientului.

Palul melaminat este intotdeauna atent selectionat iar feroneria (balamalele, glisierele, mânerele) și fronturile din MDF și lemn masiv sunt furnizate în mod constant de către furnizorii noștri atent selecționați.      

Am structurat activitatea a două fabrici de mobilă sub brand-ul MAGDA DESIGN, brand care imbraca firmele S.C. TELETIM S.R.L. si S.C. MAGDA DESIGN S.R.L., împreună având ca obiect principal de activitate producția și comercializarea mobilierului metalic, a mobilierului metalic combinat cu pal melaminat, și a celui combinat cu elemente de tapițerie, oferind clienților noștri o gamă absolut completă de mobilă din pal, mobilier metalic din fier forjat la rece, canapele și fotolii. De asemenea, realizăm mobilier din pal melaminat cu fronturi din MDF și lemn masiv, colaborând în acest sens cu furnizori renumiți din acest domeniu.

Gama noastră de produse, realizabile în număr mare:

 • mobilier realizat din pal melaminat simplu sau combinate cu fronturi din MDF sau lemn masiv pentru uz casnic( mobilier pentru dormitor, living, bucătărie, camera de tineret, sau copii, dressing-uri și spații de depozitare, etc. )
 • paturi metalice din fier forjat și paturi din pal single, etajate, și matrimoniale;
 • mic mobilier modular ( pantofare, cuiere, comode TV, dulăpioare);
 • mobilier modular și la comandă pentru amenajarea complete a unei bucătării, realizat din pal melaminat simplu sau cu fronturi din MDF sau lemn masiv;
 • canapele extensibile, modulare, fotolii, tabureți tapițați;
 • somiere metalice single sau matrimoniale cu lamele elastice de lemn de fag;
 • scaune și bănci școlare (cu unul sau două locuri);
 • mobilier terase, baruri, bistro-uri și restaurante (mobilier din pal melaminat simplu sau combinate cu fronturi din MDF/lemn masiv, scaune și tabureți finisați fie prin cromare, fie prin pulverizare în camp electrostatic cu pulberi ecologici, cu șezut tapițat cu piele ecologică)- gama HORECA;
 • mobilier biblioteci, cu sau fără sisteme inteligente de arhivare;
 • mobilier pentru birouri de tip OFFICE (mese pentru calculator, dulapuri, rafturi) și săli de conferință;
 • mese cu structură finisată prin vopsire în camp electrostatic și prin cromare – gama HORECA;
 • mobilier pentru grădiniță și creșă (pătuțuri din pal, scăunele, dulăpioare, măsuțe);
 • amfiteatre pentru instituții și facultăți;
 • mobilier pentru magazine și spații de expunere;
 • mobilier pentru spitale și cabinete medicale.

Magda Design vă pune la dispoziție o gamă largă de mobilier metalic, din pal și tapițat atât pentru școli și instituții universitare, cât și pentru alte medii ambientale precum restaurante, birouri, cabinete, bucătării și nu numai. Pentru o ofertă personalizată, nu ezitați să ne contactați!

Abonează-te la newsletter!

Introdu adresa de email pentru a rămâne conectat cu noutățile și ofertele noastre!